#dicinu Weekend 2 Comedy Stage 31 august

Teo

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand-up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet. În paralel a lucrat în advertising ca și copywriter, împreună cu Bogdan Naumovici, la Leo Burnett.
Pentru că publicul său a crescut, din 2006 a devenit full-time comediant. Trei ani mai târziu avea să deschidă Club 99, propriul club de comedie, împreună cu Vio și Costel. În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită „După bloguri”, iar în 2010 a debutat ca actor în filmul WebSiteStory, regizat de Dan Chișu. Apoi a devenit scenarist și moderator la seria de divertisment online „Nimic Nou” și a început colaborarea cu Sector 7.
Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, specialuri de stand-up cât și colaborări cu comedianți de afară.