Vara asta toate drumurile duc la AFTERHILLS

Cheful vine dansând, așa că intră în vibe încă de pe traseu.

Cum ajungi

AH2019 Transportation Bus

Cu autocarul

Cursa de festival Iași – AFTERHILLS și retur funcționează toată ziua și toată noaptea.

Unde

Punctul de îmbarcare va fi Palatul Culturii.
Și ca să pornești cu dreptul și să ajungi direct la miezul petrecerii, tot aici te vor aștepta și un Info Point și Tickets & Pre-Swap Point.

Când

Cursa de festival Iași – Dobrovăț și retur funcționează nonstop, cu excepția perioadei 26-29 august, când transportul va fi asigurat doar pe parcursul zilei. (TBA)

Rush Hours

Cum

Îți punem la dispoziție autocare și microbuze. Pornim în funcție de capacitatea și gradul de ocupare și, pentru că nu vrem să-ți pierdem vremea, te ducem către destinație fără opriri pe traseu.

Prețul unei călătorii

  • Standard
  • RON 10 dus sau întors
  • Ia un loc la rând pentru a-ți plăti biletul de autocar; totul va decurge prompt și organizat, îți vine și ție rândul cât de repede!
  • Priority
  • RON 25 dus sau întors
  • Bine, înțelegem, arzi de nerăbdare să ajungi la iureș și distracție! Cu priority, scurtezi așteptarea și te îmbarci Speedy Gonzales style.
AH2019 Transportation Train

Cu trenul

Dacă nu ești (de) pe meleagurile ieșene și vii cu trenul, de la Gară, îndreaptă-te către Palatul Culturii, unde te-așteaptă cursa specială AFTERHILLS. Nu ai mult de așteptat, ne despart doar 900 de metri.

AH2019 Transportation Plane

Cu avionul

Zburătorii din toate colțurile lumii prind aripi la AFTERHILLS. Aterizează pe Aeroportul Internațional Iași și pornește către Palat cu un taxi, un Uber sau autobuzul 50.
Autobuzul 50 te va lăsa la gară, iar de acolo îndreaptă-te către AH Shuttle Departure Point, la Palatul Culturii.
De acolo, te ajutăm să te lansezi din nou (în spațiu) cu una din cursele speciale AFTERHILLS.