Întrebări Frecvente

Bilete și magazin

Cum pot obține un bilet?

Cumpără-ți biletul direct de pe website-ul nostru, de aici.

Explicație:

Pentru această ediție, emitem și vindem bilete doar prin site-ul nostru.

Biletele sunt nominale?

DA, la intrare prezinți biletul electronic cu numele tău pe el și un act valid de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere). În baza biletului primești o brățară care îți permite accesul în festival.

Dacă dorești să schimbi numele de pe bilet, trimite-ne un e-mail la tickets@afterhills.com, cu titlul “Schimbare Nume”. Include în e-mail seria biletului, numele existent pe el și numele în care dorești să-l schimbi.

Numele persoanei este imprimat pe fiecare bilet în parte. Odată ce brățara este atașată la mână, nu o poți transfera altcuiva.

Ce se întâmplă dacă pierd sau îmi uit biletul printat?

Biletul se află în contul tău. În cazul în care ai pierdut biletul printat, îl putem scana la intrare, direct de pe telefon. Nimeni nu e privat de distracție!

Explicație:

Pentru evitarea posibilelor tentative de fraudă, nu putem permite celor care nu au bilet fizic sau scanat să intre în festival. Aceeași regulă se aplică pentru persoanele cu brățări rupte sau deteriorate.

Cazare și transport

Există o zonă de camping?

Sigur că avem zona dedicată de camping, cu toate facilitățile de care ai nevoie:

Wi-Fi

Stații de încărcat telefonul

Alei iluminate

Lounge areas

Toalete și dușuri curate

Spațiu suficient pentru toate activitățile cu care-ai visat să-ți închei vara.

Unde parchez mașina?

Avem o parcare mare, chiar lângă festival.
Cu toate acestea, te sfătuim să vii cu AH Shuttles, care vor circula non-stop. Nu-ți bați capul cu mașina, cu parcarea sau cu traficul aglomerat.

Cu ce ajung la festival?

Îți recomandăm AH Shuttle, care vor circula non-stop.

Explicație:

Pentru evitarea aglomerației în trafic, îți sugerăm să uiți de griji și să alegi cursele AH Shuttle.

Zona festivalului

Unde este locul de desfășurare a festivalului?

AFTERHILLS are loc în Dobrovăț, la 30 de minute de Iași. Vezi aici cum ajungi repede la AFTERHILLS.

Pot să părăsesc situl festivalului?

Desigur. Poți explora împrejurimile și te încurajăm să vizitezi și Iașul. Cu toate acestea, este esențial să păstrezi brățara. Accesul în incinta festivalului este permis doar pe baza brățării. Nu o pierde!

Pot să-mi aduc câinele?

Oricât iubim prietenii noștri patrupezi, în acest an accesul cu animale de companie nu este permis.

Explicație:

Pentru că la festivalurile de muzică se adună zeci de mii de oameni și muzica este dată foarte tare, am decis să ne protejăm cei mai buni prieteni, ca să nu se piardă sau să se rănească în mulțime.

Există o limită de vârstă?

Vârsta este doar un număr. Toată lumea este binevenită să se distreze!

Explicație:

Copiii sub 14 ani au intrare gratuită în festival, dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore care deține un bilet valid.
Copiii între 14 și 18 ani plătesc bilet întreg și beneficiază de aceleași reduceri ca adulții. Accesul lor în festival se face pe baza biletului și a unui acord parental scris.

Am nevoie de ID?

Conform legilor naționale în vigoare, este întotdeauna necesară o identificare. Aceasta înseamnă că trebuie să o iei cu tine oriunde te-ai afla, inclusiv în festival.

Pot scoate brățara la sfârșitul unei zile?

Brățara îți oferă acces în festival. Dacă o scoți (sau o rupi), nu ți se va permite să intri și nu vei mai putea obține unul, chiar dacă ai încă biletul.

Explicație:

Pentru evitarea posibilelor tentative de fraudă, nu putem permite accesul celor cu brățări rupte sau deteriorate în festival.