Răspunsuri la întrebările voastre

Ce se întâmplă cu ediția AFTERHILLS 2020?

Echipa AFTERHILLS a luat decizia de a reprograma ediția pentru anul 2021, având în vedere că ridicarea măsurilor restrictive depinde în mare măsură de evoluția în timp a mai multor tipuri de date, printre care se numără și datele epidemiologice.

Vom folosi toată energia adunată acum și o vom investi în distracția ta, pentru că știm câtă bucurie îți aduce un festival reușit!

Când va fi organizat AFTERHILLS 2021?

Data ediției 2021 va fi comunicată până la 31-12-2020.

Ce se întâmplă cu biletul meu Eggstatic pentru AH 2020?

Biletul tău este valabil pentru ediția 2021 (în conformitate cu dispozițiile legale prevăzute de art. 32 din Ordonanța nr. 70 din 14 mai 2020).

Nu doresc prelungirea valabilității biletului. Ce trebuie să fac?

În situația în care nu doresti prelungirea valabilității biletului, îți oferim posibilitatea să-l transformi într-un voucher valoric care va putea fi folosit conform unui regulament pe care ți-l vom aduce la cunoștință odată cu exercitarea opțiunii tale.

Cum pot transforma biletul în voucher?

Odată cu anunțarea datei de festival pentru ediția 2021, vei avea la dispoziție un termen de 30 de zile pentru a opta între păstrarea valabilității biletului pentru ediția reprogramată sau transformarea biletului în voucher.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți în acea perioada de 30 de zile, un email la adresa refund@afterhills.com. Dacă nu ți-ai exprimat opțiunea în cele 30 de zile, biletul tău devine automat valabil pentru ediția reprogramată a festivalului.

Cum pot folosi voucherul?

Dacă vei opta pentru obținerea voucherului, vei primi pe email un înscris oficial, nominalizat voucher, valabil până la data de 31-09-2021 împreuna cu regulamentul de utilizare al acestuia.

Mai pot primi banii înapoi pentru biletul Eggstatic 2020?

Sigur că da.

Dacă până la data de 31-09-2021 nu ai folosit voucherul, contravaloarea acestuia îți va fi returnată până la data de 31-12-2021. Valoarea pe care o vei primi înapoi este cea a biletului EGGSTATIC, achitată de tine.

Pot vinde biletul Eggstatic în cazul în care nu voi putea ajunge la Festival?

Desigur.

Conectează-te în contul tău, dă click pe opțiunea „Schimbă nume” și schimbă numele tău cu cel al noului deținător al biletului.

Pot vinde voucherul Eggstatic?

Din păcate, acest lucru nu este posibil.