Termeni și condiții

Acceptarea termenilor si condițiilor

Prin crearea contului de AFTERHILLS și prin folosirea aplicației AFTERHILLS, independent dacă printr-un serviciu mobil, printr-o aplicație mobilă sau printr-un computer (numit colectiv „Serviciul”), sunteți de acord cu:

 • Termenii de Termene și Condiții pentru utilizare
 • Politica de Confidențialitate, fiecare dintre acestea fiind încorporată în acest acord
 • Orice termeni dezvăluiți și conveniți de dvs. dacă achiziționați funcții suplimentare, produse sau servicii pe care le oferim Serviciului. Dacă nu acceptați și nu sunteți de acord să respectați toți termenii acestui acord, vă rugăm să nu utilizați serviciul.

AFTERHILLS SRL își rezervă dreptul de a modifica prezentele termene și condiții, fără nicio formalitate prealabilă. Cea mai recentă versiune a acestui acord va fi postată pe serviciile din setări și pe www.afterhills.com și ar trebui să verificați în mod regulat cea mai recentă versiune. Versiunea cea mai recentă este versiunea care se aplică.

Dacă modificările includ modificări materiale care vă afectează drepturile sau obligațiile, vă vom anunța în prealabil cu privire la modificări prin mijloace rezonabile, care ar putea include notificări prin intermediul serviciilor sau prin e-mail. Dacă veți continua să utilizați serviciile după intrarea în vigoare a modificărilor, sunteți de acord cu acordul revizuit.

Eligibilitate

Prin crearea unui cont și utilizarea Serviciului, reprezentați și garantați că:

 • Aveți cel puțin 18 ani și puteți încheia un contract cu AFTERHILLS,
 • nu sunteți o persoană căreia i se interzice să utilizeze Serviciul în conformitate cu legislația Uniunii Europene sau orice altă jurisdicție aplicabilă,
 • vă veți conforma acestui Acord și tuturor legilor, regulilor și reglementărilor locale, naționale, internaționale și internaționale aplicabile și
 • nu ați fost niciodată condamnat pentru o infracțiune și că nu vi se cere să vă înregistrați ca infractor sexual cu orice registru de stat, federal sau local de infractor sexual.

Contul dumneavoastră

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acreditărilor dvs. de autentificare pe care le utilizați pentru a vă înscrie să utilizați AFTERHILLS și sunteți singurul responsabil pentru toate activitățile care apar în temeiul acestor acreditări. Dacă credeți că cineva a obținut acces la contul dvs., contactați imediat contact@afterhills.com.

Modificarea serviciilor și încheierea

AFTERHILLS SRL se străduiește constant să îmbunătățească serviciile și să vă aducă funcționalități suplimentare pe care le veți găsi interesante și utile. Aceasta înseamnă că putem adăuga din timp în timp noi caracteristici sau îmbunătățiri ale produselor, precum și eliminarea unor funcții și dacă aceste acțiuni nu vă afectează în mod semnificativ drepturile sau obligațiile, este posibil să nu vă furnizăm o notificare înainte de a le lua.

Putem chiar să suspendăm serviciile în întregime, caz în care vă vom anunța în prealabil, cu excepția cazului în care circumstanțele atenuante, cum ar fi preocupările legate de siguranță sau securitate, ne împiedică să facem acest lucru.

Puteți să vă întrerupeți contul oricând, din orice motiv, urmând instrucțiunile din „setări” din acest serviciu, însă va trebui să gestionați achizițiile în aplicații prin intermediul platformei dispozitivelor mobile (de ex., iTunes, Google Play).

Drepturi pe care vi le oferă AFTERHILLS

AFTERHILLS vă acordă o licență personală, globală, fără redevență, neexclusivă, revocabilă și fără licență pentru accesarea și utilizarea serviciilor. Această licență are unicul scop de a vă permite să utilizați și să vă bucurați de beneficiile Serviciilor așa cum le-a plănuit AFTERHILLS și permisă de prezentul Contract. Prin urmare, sunteți de acord să nu:

 • utilizați Serviciul sau orice conținut conținut în Serviciu în scopuri comerciale fără consimțământul nostru scris;
 • copiați, modificați, transmiteți, creați orice lucrări derivate din, utilizați sau reproduceți în orice fel materiale, imagini, mărci comerciale, denumiri comerciale, mărci de servicii sau alte drepturi de proprietate intelectuală, conținut sau informații de proprietate accesibile prin intermediul Serviciului AFTERHILLS fără consimțământul scris prealabil;
 • exprimă sau implică faptul că declarațiile pe care le faci sunt aprobate de AFTERHILLS;
 • utilizați orice robot, bot, spider, crawler, aplicație de căutare/recuperare a site-ului, proxy sau alt dispozitiv manual sau automat, metode sau procese de accesare, recuperare, indexare, structura sau prezentarea serviciului sau a conținutului acestuia;
 • să utilizați serviciile în orice mod care ar putea să interfereze, să perturbe sau să afecteze negativ serviciul sau serverele sau rețelele conectate la serviciu;
 • încărcați viruși sau alt cod malware sau compromiteți în alt mod securitatea serviciilor.
 • anulează anteturile sau manipulează în alt mod identificatorii pentru a ascunde originea oricărei informații transmise către sau prin intermediul Serviciului;
 • modificați orice parte a serviciului fără autorizația prealabilă scrisă a AFTERHILLS;
 • utilizați meta-etichete sau coduri sau alte dispozitive care conțin orice referință la AFTERHILLS sau la serviciu (sau orice marcă comercială, denumire de serviciu, siglă sau slogan din AFTERHILLS) pentru a direcționa orice persoană către orice alt site în orice scop;
 • modificați, adaptați, sublicențiați, traduceți, vindeți, descifrați, decompilați sau dezasamblați orice parte a Serviciului sau faceți ca ceilalți să facă acest lucru;
 • să utilizeze sau să dezvolte aplicații ale unor terțe părți care interacționează cu conținutul sau informațiile Serviciilor sau a altor utilizatori fără consimțământul nostru scris;
 • utilizați, accesați sau publicați interfața de programare a aplicațiilor AFTERHILLS fără consimțământul nostru scris;
 • sondați, scanați sau testați vulnerabilitatea serviciilor noastre sau a oricărui sistem sau rețea;
 • Încurajați sau promovați orice activitate care încalcă prezentul acord.

Compania poate investiga și poate lua orice acțiune juridică disponibilă ca răspuns la utilizările ilegale și/sau neautorizate ale serviciului, inclusiv la rezilierea contului dvs.

Pentru orice software pe care vi-l furnizăm puteți descărca și instala automat actualizări sau alte caracteristici noi. Este posibil să puteți ajusta aceste descărcări automate prin setările dispozitivului.

Licența noastră pentru conținutul dvs. este supusă drepturilor dvs. în conformitate cu legislația aplicabilă (de exemplu, legi privind protecția datelor cu caracter personal în măsura în care orice conținut conține informații personale definite de aceste legi) și are ca scop limitat operarea, dezvoltarea, furnizarea și îmbunătățirea serviciul și cercetarea și dezvoltarea unor noi. Sunteți de acord ca orice conținut pe care îl plasați sau pe care îl autorizați să îl plasăm în cadrul Serviciului poate fi vizualizat de alți utilizatori și poate fi văzut de orice persoană care vizitează sau participă la serviciu (cum ar fi persoanele care pot primi conținut de la alți utilizatori AFTERHILLS) .

Sunteți de acord că toate informațiile pe care le transmiteți la crearea contului dvs. sunt corecte și veridice și că aveți dreptul să postați conținutul pe serviciu și să acordați licența AFTERHILLS de mai sus.

Înțelegeți și sunteți de acord că putem monitoriza sau revizui orice conținut pe care îl postați ca parte a unui serviciu. Putem șterge orice conținut, în întregime sau în parte, care, în opinia noastră unică, încalcă acest acord sau poate dăuna reputației serviciului.

Atunci când comunicați cu reprezentanții noștri de serviciu clienți, sunteți de acord să fiți respectuoși și amabili. Dacă considerăm că comportamentul dvs. față de oricare dintre reprezentanții serviciilor de asistență pentru clienți sau alți angajați este în orice moment amenințător sau ofensator, ne rezervăm dreptul de a vă închide imediat contul.

Având în vedere că AFTERHILLS vă permite să utilizați Serviciile, sunteți de acord că noi, afiliații noștri și partenerii noștri terțe pot plasa publicitate pe Servicii. Prin trimiterea de sugestii sau feedback către AFTERHILLS cu privire la serviciile noastre, sunteți de acord că AFTERHILLS poate utiliza și împărtăși acest feedback în orice scop fără a vă compensa.

Sunteți de acord ca AFTERHILLS să poată accesa, păstra și dezvălui informațiile despre contul și conținutul dvs., dacă este necesar pentru a face acest lucru prin lege sau în bună credință că astfel de acces, conservare sau divulgare este în mod rezonabil necesar, cum ar fi:

 1. să respecte procesele legale;
 2. să pună în aplicare a prezentului acord;
 3. să răspundă la afirmațiile conform cărora orice conținut încalcă drepturile terților;
 4. să răspundă cererilor dumneavoastră de servicii pentru clienți; sau
 5. să protejeze drepturile, proprietatea sau siguranța personală a Companiei sau a oricărei alte persoane.

Norme de comunitate

Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord că nu veți:

 • utiliza serviciul pentru orice scop ilegal sau interzis prin acest Acord;
 • spama, solicita bani de la utilizatori sau frauda;
 • imortaliza orice persoană sau entitate sau să postați imagini ale altei persoane fără permisiunea acesteia;
 • hărțuia, intimida sau defăimă orice persoană;
 • posta orice conținut care încalcă sau încalcă drepturile cuiva, inclusiv drepturile de publicitate, intimitate, drepturi de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau de contract;
 • posta orice conținut care este discurs de ură, amenințare, explicit sexual sau pornografic; incita violenta sau discurs care conține nuditate sau violență grafică sau gratuită;
 • posta orice conținut care promovează rasism, bigoterie, ură sau orice fel de rău fizică împotriva oricărui grup sau individ;
 • solicita parole în orice scop sau informații personale de identificare în scopuri comerciale sau ilegale de la alți utilizatori sau să difuzeze informațiile personale ale altei persoane fără permisiunea sa;
 • utiliza contul altui utilizator;
 • crea un alt cont dacă v-am încheiat deja contul, cu excepția cazului în care aveți permisiunea noastră.

AFTERHILLS își rezervă dreptul de a investiga și/sau de a vă încheia contul fără rambursarea oricăror achiziții dacă ați abuzat de serviciu sau v-ați comportat într-un mod pe care AFTERHILLS îl consideră nepotrivit sau ilegal, inclusiv privind acțiuni sau comunicări care apar în afara serviciului, dar implică utilizatorii întâlniți prin intermediul serviciului.

Notificare Și procedură pentru solicitarea încălcării drepturilor de autor

În cazul în care considerați că lucrarea dvs. a fost copiată și postată pe serviciu într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să furnizați agentului nostru de drepturi de autor următoarele informații:

 • o semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului drepturilor de autor;
 • o descriere a lucrării protejate prin drepturi de autor pe care o susțineți că a fost încălcată;
 • o descriere a locului în care materialul pe care îl considerați că încalcă legea se află pe serviciu (și această descriere trebuie să fie suficient de rezonabilă pentru a ne permite să găsim materialul presupus de încălcare);
 • informațiile dvs. de contact, inclusiv adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail;
 • o declarație scrisă de dvs. că știți de bună credință că utilizarea contestată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege;
 • o declarație făcută de dvs., făcută sub sancțiunea pedepsei, că informațiile de mai sus din anunțul dvs. sunt exacte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului drepturilor de autor.

Notificarea reclamațiilor privind încălcarea drepturilor de autor trebuie furnizată Agentului pentru drepturile de autor al companiei la contact@afterhills.com.

DISCLAIMER

AFTERHILLS furnizează serviciul pe o bază și în măsura permisă de legea aplicabilă, nu acordă garanții de niciun fel, expres, implicit, statutar sau în alt mod cu privire la serviciu (inclusiv tot conținutul conținut), inclusiv, fără a se limita, garanțiile implicite de calitate satisfăcătoare, de comercializare, de adecvare pentru un anumit scop sau de neconcordanță. AFTERHILLS nu reprezintă sau garantează că:

 • serviciul va fi neîntrerupt, sigur sau fără erori;
 • orice defecțiuni sau erori ale serviciului vor fi corectate sau
 • orice conținut sau informații pe care le obțineți pe sau prin intermediul serviciilor vor fi corecte.

Servicii de la terțe părți

Serviciul poate conține reclame și promoții oferite de terți și link-uri către alte site-uri web sau resurse. AFTERHILLS nu este responsabil pentru disponibilitatea (sau lipsa disponibilității) unor astfel de site-uri sau resurse externe. Dacă alegeți să interacționați cu terțe părți puse la dispoziție prin intermediul serviciului nostru, termenii acestor părți vor guverna relația lor cu dvs. AFTERHILLS nu este responsabil sau răspunzător pentru termenii sau acțiunile acestor terțe părți.

Limitarea răspunderii

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, AFTERHILLS, afiliații săi, angajații, licențiații sau furnizorii de servicii nu vor fi în nici un caz responsabili pentru orice daune indirecte, consecvente, exemplare, incidentale, speciale sau punitive, incluzând dar fără a se limita la pierderea profitului, indiferent dacă au fost suportate direct sau indirect, sau orice pierdere de date, utilizare, fond comercial sau alte pierderi necorporale care rezultă din:

 1. accesul la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau de a folosi serviciile
 2. comportamentul sau conținutul altor utilizatori sau părți terțe, prin, prin sau după utilizarea serviciilor, sau

Unele jurisdicții nu permit executarea sau limitarea anumitor daune, astfel încât unele sau toate excluderile și limitările din această secțiune ar putea să nu vi se aplice.

LITIGII

Orice procedură de punere în aplicare a acestui acord de litigii poate fi inițiată în instanțele competente din Iași, România. Prin prezenta, sunteți de acord în mod irevocabil cu privire la competența instanțelor respective în acest scop.

Platforma de soluționare online a litigiilor a Comisiei Europene este disponibilă la http://ec.europa.eu/odr. AFTERHILLS nu participă la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unei entități de arbitraj a consumatorilor pentru utilizatorii care locuiesc în UE sau în Spațiul Economic European.

Legea aplicabilă

Normele din UE și România se vor aplica oricăror litigii care decurg din sau în legătură cu prezentul Acord sau cu Serviciile. Pentru a evita orice îndoială, alegerea legislației aplicabile în UE nu înlocuiește nicio legislație obligatorie privind protecția consumatorului în astfel de jurisdicții.

Bilete

Există două tipuri de bilete: cele achiziționate online prin sistemul AFTERHILLS, disponibile pe website sau din aplicația mobilă, și cele achiziționate prin partenerii AFTERHILLS.

Tipuri

Biletul Acces General
Autorizează accesul participantului în perimetrul festivalului pe întreaga perioadă a desfășurării acestuia, începând cu prima zi, la 11.00 a.m., până la finalul festivalului;
Biletul Acces General + Camping
Autorizează accesul participantului în perimetrul festivalului pe întreaga perioadă a desfășurării acestuia, începând cu prima zi, la ora 11.00 a.m., până la finalul festivalului, dar îi oferă participantului și un loc în camping și acces complet la dușurile și toaletele din zona de camping
Bilet Acces General + Parcare sau Parcare RV
Autorizează accesul participantului în perimetrul festivalului pe întreaga perioadă a desfășurării acestuia, începând cu prima zi, la ora 11.00 a.m., până la finalul festivalului, dar îi oferă acces participantului și în zona de parcare.
Bilete de o zi
Autorizează accesul participantului în perimetrul festivalului pentru o zi, de la ora 11.00 a.m., la 8:00 a.m. a doua zi, când biletul devine invalid și participantul pierde dreptul de acces în festival.

Minorii sub 14 ani au acces gratuit în festival, dar doar însoțiți de părinte sau tutore.

Minorii vor primi brățări de culoare diferită, care nu le vor permite să achiziționeze băuturi alcoolice sau țigări din perimetrul festivalului.

Persoanele cu dizabilități care trimit o copie a certificatului de dizabilitate au Acces General în festival în mod gratuit.

Persoanele cu nevoi speciale trebuie să trimită o aplicație conținând copia certificatului de dizabilitate și o copie a documentului de identitate la adresa de email festival@afterhills.com.

Este strict interzisă re-vânzarea biletelor. AFTERHILLS își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care sunt suspecte de achiziționare ilegală a biletelor sau invitațiilor.

AFTERHILLS își rezervă dreptul de a verifica brățara de acces a participantului la intrarea în festival, dar și pe întregul parcurs al derulării acestuia.
Participantul își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea brățării.
Brățările deteriorate sau rupte nu vor fi schimbate de către AFTERHILLS. Accesul în Festival va presupune achiziționarea unui alt bilet.

Achiziție

Participantul are posibilitatea de a cumpăra bilet de pe www.afterhills.com sau de pe aplicația mobilă AFTERHILLS Music & Arts festival, disponibilă pe Android și iOS, utilizând metoda de plată EuPlătesc.
Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite. Valoarea biletelor nu poate fi răscumpărată.
Promoterul își rezervă dreptul de a modifica prețurile biletelor fără notificări prealabile.

Altele Clauze

Prezentul contract, cu politica de confidențialitate, cu sfaturi de siguranță și cu toți termenii dezvăluiți și conveniți de dvs. dacă cumpărați alte caracteristici, produse sau servicii pe care le oferim serviciului, conține întreaga înțelegere între dvs. și AFTERHILLS cu privire la utilizarea serviciului.
În cazul în care o dispoziție din prezentul acord este considerată nevalidă, restul acestui acord va continua să fie în vigoare și în vigoare. Eșecul companiei de a exercita sau de a executa orice drept sau prevedere din prezentul acord nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.
Sunteți de acord că contul dvs. AFTERHILLS este netransferabil și că toate drepturile dvs. asupra contului dvs. și a conținutului său se termină la moartea dvs. Nici o agenție, un parteneriat, un joint-venture sau un loc de muncă nu este creată ca rezultat al acestui acord și este posibil să nu faceți nicio declarație sau să nu le angajați în nici un fel.